Сътрудничество

COLWAY е дистрибуторска организация, която функционира на принципа на мрежовия маркетинг (Мултилевъл маркетинг – MLM). Ако искате да ползвате големите отстъпки на фирмата и да подсилите чувствително семейния бюджет е най-добре да се присъедините към нейните сътрудници. В крак с времето Colway Bulgaria e улеснил максимално тази процедура. Може да го направите и от вкъщи.

Пред домашния компютър отваряте сайта kolagen.bg и натискате прозорчето Станете наш партньор горе вдясно. Попълвате малък въпросник, декларирате съгласие с общите условия и приключвате с бутона регистрация. На своя е-mail получавате номер в системата. Готово – вие вече сте член на партньорската мрежа на Colway Bulgaria.

ОТрябва да направите поръчка? Нищо по-лесно. Отивате на Вход за дистрибутори на началната страница на сайта коlagen.bg. За потребителско име попълвате своя номер (напр. А902) с главни латински знаци, а за парола първите шест цифри от вашето ЕГН и пак номера на договора (напр. 680412А902).

Ако забравите паролата, отидете на Забравена парола и ще получите указания как да я възстановите. Е-mail адресът е задължителен. При натискане на Забравена парола се появява екран за възстановяванена паролата. В него се въвеждат следните атрибути – дистрибуторски номер, оригиналната парола за вход (първите 6 цифри от ЕГН и дистрибуторскиномер), е-mail адрес. Новата парола се генерира и се изпраща на вашия е-mail адрес.

А най-лесно, разбира се, е като дойдете в офисите ни на ул. Хубавка (София) и ул. Македония (Варна)!