Търсенето се повишава,

ЦЕНАТА НА COLVITA СПАДА

Началото на това лято не е настроено много приятелски към нас, но затова пък Colway ни се притече на помощ и ни сгря с отлични цени. Култовата Colvita вече е на много по-достъпна цена при нас! И то през цялото лято!

Colway като истински бизнесмени отчетоха, че при повишеното търсене на Соlvita е нормално производствените разходи да спаднат, а оттам съответно и цената. Затова 60-те капсули ще струват с 10 лева по-евтино, а 120-те – с 20! Тоест – Colvita-60 ще бъде 87 лв., а Соlvita-120 – 167 лева. Като вземем предвид и отстъпките този легендарен вече колагенов препарат става още по-достъпен.

Засега жестът на Colway е само за лятото. Но ако повишеното търсене се запази на такова равнище смело може да се надяваме, че тези цени ще останат и за в бъдеще...

Приеман чрез капсулите Colvita колагенът оптимално подхранва кожата, костите, косата и ноктите.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ НА COLWAY

Всички на старт! В понеделник, 18 декември, започва коледната промоция на Colway Bulgaria! Всеки дистрибутор ще получи още 5% отстъпка към отстъпката, с която разполага в момента. Не е ли приятно в навечерието на коледните празници да се снабдим с приказна козметика и фантастични хранителни добавки почти на половин цена?

Нещо повече. В тези дни ще дебютира кремът „Син диамант“. Всички епитети за него бледнеят като кажем само, че във всяка десета опаковка от крема се крие по един истински... син диамант! Това се казва промоция! Подновената козметична линия на Colway има с какво да ви зарадва – клетъчната Ателовода, Мултикоригиращият ателокрем, Ателокремът МС2 и изгряващата звезда на Ателоколагена... Като такава се очертава и хранителната добавка за младите Бейбикол, от която и старите ще се почувстват великолепно.

ГОЛЕМИЯТ ЕСЕНЕН БАЛ НА COLWAY BULGARIA

Три дни фантастично време в Боровец, два дни фантастични новости от Соlway, една фантастична вечер с танци. Това е балансът на големия есенен бал в хотел „Янакиев“. Най-важна бе водата от извора, която донесоха президентът на Colway Ярослав Зих и маркетинг директорът Каролина Гурска. Изненада за всички бе хранителната добавка за деца Бейбикол, а козметичните новости бяха удивителни – Клетъчната ателовода, Ателомаската за нощ, кремът Син диамант, Опъващият комплект за бръчки... Козметика, която не може да се купи на Балканския полуостров и която дори изпреварва най-реномираните фирми в света.

Домакините се отблагодариха на полските гости с подаръци от сърце и себераздаване в танците с български нюанс. Над всички се извиси пернишката структура, която бе сърцевината на веселието и дори изкара президента Зих на дансинга. Накрая всички си тръгнаха с печалба – и с наученото, и с приятелството, и с настроеннието.

ГОЛЕМИЯТ ЕСЕНЕН БАЛ НА COLWAY BULGARIA

След двегодишно прекъсване големият приятел на България – президентът на Colway Ярослав Зих – отново идва у нас. Преживял тежко заболяване, отново с неизчерпаемата си енергия и бодрост той идва да ни запознае с Aвтомобилната програма на фирмата, да ни демонстрира уникалната серия Атело и да ни открехне някои тънкости на мулти-левъл маретинга. Ще бъде съобщена и една изненада за радост на всички. Разбира се, всичко ще завърши с голяма веселба и танци до зори.

Мястото на големия есенен бал на Colway e известно и добре познато – хотелът на автомобилната легенда Янакиев в Боровец. Условията също не се променят – 130 лв. за 24, 25 и 26 ноември. Или две нощувки в четиризвездния хотел, две закуски и две вечери, втората от които е банкета с ди-джей. Който иска може да релаксира в басейна на хотела. Каним всички желаещи навреме, защото практиката сочи, че за последните не стигат места... А си заслужава!