Колагени

В историята на медицината имаше три световни революции – кръвопускането, изкуственото оплождане и трансплантацията на органи. Четвъртата революция гръмна в Полша – химици от град Гданск откриха живия, биологично активен колаген.

Колагенът е най-важният белтък на човешкия организъм и основен строителен материал на съединителната тъкан. Състоянието на човешките органи, устойчивостта към болести и продължителността на човешкия живот зависят от качеството на колагена. Той отговаря за състоянието и визията на кожата. От колагена зависи кога започваме да стареем.

Козметичната серия Colway е триумфално завръщане на колагена в кремовете против бръчки след като козметичните концерни, работещи с животински колаген, се отказаха от него. Козметиката на Colway е най-висша биотехнология с прилагането на рибен колаген там, където другите козметични фирми използват растителни протеини или синтетични полимери.

Серията Colway се характеризира с изключително богатство на активни субстанции. Дори може да се каже, че е претоварена. Тези продукти са композирани с най-новите биотехнологични открития и най-скъпите компоненти в света.

Козметична
линия

Хранителни
добавки

Легендарната вече COLVITA е уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е. В света не съществува биотехнологично по-съвременна таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите.

Авангардният витамин C-olway помага в производството на колаген, който поддържа в добра кондиция кръвоносните съдове, костите и кожата. Той е един от най-добрите вит. С в света – 100% натурален, левоспирален, без пълнители и синтезирана аскорбинова киселина.

Козметичната сензация на 21 век

Световната козметология отдавна мечтаеше за неинвазивен, трансдермален колаген. За еликсир на младостта. Изнамирането на метода за хидратация на рибения колаген е едно от най-големите открития на световната медицина, козметология и биотехнология. Продуктите от разпадането на рибения колаген проникват през междуклетъчното пространство на организма и стимулират фибробластите да увеличат производството на собствен колаген. Нито един друг козметичен препарат в света не притежава тази способност. НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби. Този готов козметичен продукт няма нищо общо с досега познатите колагенови хидролизати, които всъщност са „пептидна мърша”. Той е жив белтък. Той е революция! Произвежда се от 2004 г. само на гданското крайбрежие и никъде другаде по света. Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор на колаген и еластин. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти.

 • Обновява и изглажда епидермиса
 • Регенерира, Хидратира и подхранва
 • Подобрява плътността и здравината на кожата
 • Предпазва от оксидационния стрес
 • Стимулира фибробластите да произвеждат колаген
 • Разсветлява и изравнява колорита на кожата
 • Забавя процесите на стареене
 • Ускорява зарастването след дребни рани и изгаряния
 • Противодейства на акнето и розацеята
 • Успокоява раздразнения и възпаления на кожата
 • Ликвидира ухапванията от насекоми и декубитуса
 • Стяга отпусната кожа на бедрата, ханша и гърдите
 • Свива разширените пори и капиляри
 • Срещу стрии, целулит и бръчки
 • Облекчава болките в гръбначния стълб и кръста
 • Помага в лечението на стави, разширени вени и хемороиди
 • Отлично средство срещу парадонтоза

Два нови продукта

РЕВОЛЮЦИЯТА НА КОЛАГЕНА

Петнайсет години твърдяхме неуморно, че истинският колаген е само животински (от риба), а всичко друго е най-обикновен фалшификат. Но напредъкът в науката ни коригира. Полските биотехнолози успяха да изолират хидроксипролин от морски алги и така да създадат първият растителен колаген! Световна сензация, която при това тестовете разпознават като... животински колаген. Сега вече можем да предложим на пазара първият вегански колаген - Колаген Веге.

Но с това изненадите не спират – от серията „Син диамант“ се появиха ампулите Blue diamond spectrum, които са единствените в света ампули с ефект, който доближава резултатите на най-добрите пластични хирурзи. След прилагането им кожата видимо става по-хубава и здрава. Процедурата на ползване е много интересна и лесна. В края на годината Colway продължава да потвърждава реномето си на откривателска и новаторска фирма в световната козметика. За наш късмет!

От 16 до 20 декември

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ НА COLWAY

Месец декември е богат и напрегнат! Както всяка година в понеделник, 16 декември, започва коледната промоция на Colway Bulgaria! Всеки дистрибутор ще получи още 5% отстъпка към отстъпката, с която разполага в момента. Не е ли приятно в навечерието на коледните празници да се снабдим с приказна козметика и фантастични хранителни добавки почти на половин цена?

Този път офертата е още по-богата. През промоцията ще дебютира в изобилие третия продукт от серията „Син диамант“ – деветте подмладяващи ампули Blue diamond spectrum. Компания ще им прави световното научно откритие Колаген Веге! А какво да кажем за хранителните добавки Колвита и Лунакол? А Натуралните Колагени и несравнимата козметика на Colway? Всичко е иновативно и прогресивно, за което световните фирми само срамежливо мълчат...